HISTORIEN OM WINSTON CHURCHILL

PARANORMALE OPPLEVELSER I DAGLIGLIVET

Churchill er et eksempel på en som hadde evnen til å forutsi hendelser. Dette kan dokumenteres av hans sønn Randolph, og det fins eksempler helt fra Boerkrigen til hans år som krigsminister og frem til hans ledelse av England under 2.verdenskrig.

To av de klare eksempler på Churchills evne til å fange opp informasjon om fremtiden, og handle ut fra dem, er beskrevet av hans kone, lady Clementine

Under et nattlig raid i London høsten 1941, tok Churchill en tur ut for å se anti-luftvåpnene i virksomhet. Etter inspeksjonen, snudde han seg for å forlate stedet i sin kommandobil. Bildøren ved siden av der han alltid pleide å sitte, ble åpnet. På dette tidspunktet, uten noen som helst påviselig grunn, gikk han rundt bilen, åpnet døren på den andre siden og satte seg inn. Bilen hans kjørte gjennom de mørke gatene mens luftangrepet fortsatte med full styrke. 

Plutselig eksploderte en bombe og løftet bilen opp på 2 hjul. På kanten av å gjøre en saltomortale, rettet bilen seg opp igjen og kjørte videre. "Det må ha vært mitt fett som fikk bilen ned igjen", småvitset Churchill.

Hans kone spurte han om dette uhellet. Hvorfor hadde han satt seg på den motsatte siden av der han pleide? Til å begynne med sa Churchill at han ikke visste hvorfor. Men så tilsto han: "Selvfølgelig visste jeg det. Noe sa "Stopp!" før jeg kom bort til døren som ble holdt åpen for meg" Det virket som om jeg var blitt fortalt at jeg skulle åpne døren på den andre siden og sette meg der. Og det var det jeg gjorde".

 

Et mer dramatisk bevis på Churchill´s ESP-evner viste seg i Downing Street nr. 10. Statsministeren spiste middag sammen med 3 av sine ministere. Bombingen begynte som vanlig, men kokken og serveringsdamen fortsatte å arbeide i kjøkkenet like i nærheten av et stort glassvindu. Da handlet Churchill ut fra en forutanelse. Han reiste seg og gikk ut i kjøkkenet. "Sett middagen på varmeplaten i spiserommet", instruerte han butleren. "og gi beskjed om at alle i kjøkkenet skal gå ned i bomberommet". Deretter gikk han tilbake til sine gjester og sin middag.

3 minutter senere traff en bombe huset og ødela kjøkkenet totalt.
Churchill fikk et glimt, i det minste en forutfølelse av hva som kom til å hende.

LÆR AV NORGES MEST KREATIVE INNEN TAROT TOLKNING

Kurset inkluderer alt materiale og oppgaver som en av Norges mest kreative Tarot tolkere veileder deg videre med, slik at du kan legge tarotkort på deg selv, dine venner og andre du kjenner.

Kurt Bai

Kreativ leder i Mental Trening  

 

Som forfatter har han en omfattende produksjon av bøker der han har tatt for seg så forskjellige emner som salgsledelse, økonomi, autosuggesjon, underholdning, hukommelse- og leseteknikk, kosthold og trening, men det har hele tiden vært en overordnet fellesnevner: Personlig utvikling.

 

For å se Kurt Bai bokutgivelser, gå til: http://www.bailinenorge.no/kurt-bai/
Kurt Bai er grunnleggeren av franchisekjeden Bailine. Han har medvirket til etablering av hundrevis av virksomheter rundt om i verden, de fleste i Skandinavia.

Hans grunntanke er at alle mennesker sitter inne med betydelige evner som de ikke gjør bruk av. Mennesket er en fantastisk skapning, men dessverre mangler det en «bruksanvisning». Bøkene og kursene er slike bruksanvisninger.

KAABEE MENTAL STUDIO

Skolen for ny innsikt

org.nr. 921 171 064

Stensgt. 27, Oslo - Norway

post@kaabee.com

Les vår personvern her

© 2018 by Kaabee.com

Proudly created with globalwebpartner.com