Selskapsunderholdning med Tarot-kortene

En tarotkortstokk er et utmerket hjelpemiddel for å underholde i selskapslivet. Tarotstokken er mye mer detaljert illustrert enn en vanlig kortstokk. Stokken inneholder 78 kort, og ikke 52 som i en moderne stokk med spillkort.

De fleste Tarot-kortene viser mennesker i forskjellige situasjoner med symbolske handlinger som viser hva de gjør. Se nøye på Tarot-kortene, og du vil oppdage at de fleste menneskene er personer som kombinerer maskuline og feminine trekk, menn i kvinneklær, kvinner med skjegg og i mannsklær. De kan representere hvem som helst: Deg, aspekter ved din personlighet, den personen du leser kortene for, mennesker i ditt liv, fastsettelse av menneskers personlighet. De påtar seg forskjellige roller for å passe dine behov når de opptrer sammen med deg.


legge tarotkort

I KAABEE ONLINEKURS I KLASSISK TAROT lærer du hvordan du kan imitere ekte Tarot-tolking med teknikker som blir brukt blant annet av påståtte synske og illusjonister for å gi inntrykk av at de på mystisk vis får detaljerte og private kunnskap om en ukjent person de møter, om hendelser som har berørt personen eller om historier fra vedkommendes fortid.


tarot tolkning

Det å imitere ekte Taort-tolkning vil gjøre det lettere for deg å lære ekte Tarot-tolkning av fortiden, nåtiden og fremtiden - det er tross alt det eneste man kan si om tiden.

Du sitter ved bordet sammen med en ukjent person. Du viser frem Tarot-kortene og blander dem mens personen ser på. Du legger ut kortene og lar kortene forteller om tilskuerens fortid, nåtid og fremtid på en slik måte at tilskueren blir forbløffet over hvordan du kan vite så mye om personen.

Men det er imitasjon av ekte Tarot-tolking ved at det som fortelles om "vanskelig liv og mange motbakker" uansett økonomisk eller sosial stilling stort sett vil stemme for de fleste mennesker.

Vi har alle en tendens til å legge skylden for alle våre problemer på verden, systemet, kulturen, foreldre, venner og ektefeller. Folk flest anser disse elementene som de viktigste faktorene som former livet deres. Selv blant de svært velstående og vellykte, virker det som om de mener at "hell", "skjebnen" eller gunstig "timing" har hatt en stor del av æren for deres suksess. De kan ofte føle seg ganske usikre overfor sin egen suksess.

Å lage et skuespill og underholde et publikum på en munter måte med Tarot-kortene vil være til en stor hjelp for å lære ekte Tarot-tolking.

#ektetarot #tarottolkning #tarotkort #underholdemedtarot #klassisktarot

KAABEE MENTAL STUDIO

Skolen for ny innsikt

org.nr. 921 171 064

Stensgt. 27, Oslo - Norway

post@kaabee.com

Les vår personvern her

© 2018 by Kaabee.com

Proudly created with globalwebpartner.com