PERSONVERN  - GDPR

Hei og velkommen til Kaabee Mental Studio.

Det er ikke så mye vi samler opp av informasjon, men noe må vi ha for å kunne utføre tjenester som du ønsker å få tak i. 

Handler du av oss, så trenger vi ditt navn og  adresse for levering av produkt. Vi trenger også kredittkort / bankkort opplysninger for å kunne utføre transaksjonen. All opplysning om deres kredittkort ligger på bankens område og er utenfor tarotkurs.no sin webside. 

Deres e-post bruker vi til å kontakte deg når det er behov for det. Det kan være å gi en beskjed, sende et tilbud eller opplyse om endringer m.m. 

Videre her kan du lese mer utdypende om personvern og GDPR: 

Hva slags informasjon samler vi om deg? 

Vi mottar, samler og lagrer all informasjon du oppgir på vår nettside, eller gir oss på noen annen måte. I tillegg samler vi IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen til Internett, Logg Inn; epostadresse; passord; datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle øktinformasjon, inkludert sidetidstider, lengden på besøk til bestemte sider, sidevekslingsinformasjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemelding, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Hvordan samler vi inn informasjon?
Når du gjennomfører en transaksjon på vår nettside, samler vi inn personlig informasjon som du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil kun bli brukt av de spesifikke årsakene som er nevnt ovenfor.

Hvorfor samler vi inn slik personlig informasjon?
Vi samler slike ikke-personlige og personlige opplysninger til følgende formål:

  1. Å levere og drive Tjenester;

  2. Å gi våre brukere kontinuerlig kundestøtte og teknisk støtte;

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte merknader og salgsfremmende meldinger;

  4. Å opprette aggregerte statistiske data og andre aggregerte og / eller utlede ikke-personlige opplysninger, som vi eller våre samarbeidspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester.

  5. For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

Hvordan lagrer vi, bruker, deler og avslører nettstedets besøkende personlige opplysninger?
Vårt firma er vert på Wix.com plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

Alle direkte betaling gateways tilbys av Wix.com og brukes av vårt firma overholder de standarder som er satt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.

Hvordan kommuniserer vi med besøkende på tarotkurs.no?
Vi kan kontakte deg for å varsle deg om din konto, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, å samle avgifter eller skyldige penger, å avstemme dine meninger gjennom spørreundersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om vårt firma, eller ellers nødvendig å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Personvernsoppdateringer
Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst, så vennligst sjekk det ofte. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de legges ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og / eller avslører den.

Spørsmål og kontaktinformasjon


Hvis du vil: Få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, du er invitert til å kontakte oss på post@kaabee.com

04/09-2018

Kaabee Mental Studio

Stensgt. 27 - Oslo

KAABEE MENTAL STUDIO

Skolen for ny innsikt

org.nr. 921 171 064

Stensgt. 27, Oslo - Norway

post@kaabee.com

Les vår personvern her

© 2018 by Kaabee.com

Proudly created with globalwebpartner.com