HISTORIEN OM NIKOLA TESLA

INSPIRASJON FRA DIN INDRE VERDEN
 

Sannsynligvis kom de hundrevis av produktive idéer som Nikola Tesla fant opp som inspirasjoner fra hans indre verden

De hundrevis av geniale produktive ideèr som Nikola Tesla fant opp kom som geniale inspirasjoner fra hans indre verden

En februaraften da Tesla gikk i en park i Prag sammen med sin assistent, stoppet han plutselig opp og stirret på solen. "Kan du ikke se den", sa han til sin assistent, "jeg ser den like foran meg. Legg merke til hvor jevnt den går". Senere fortalte Tesla at han hadde trenet seg slik at han alltid kunne arbeide med problemer selv om de ikke lå foran ham. "I mitt sinn", sa han, "er de alltid 

virkelige for meg". I parken brukte Tesla en pinne for å tegne et diagram i sanden av det han nettopp hadde sett. Det var vekselstrømsmotoren, en oppfinnelse som ble grunnlaget for den elektriske generasjonen i verden. 

Tesla hadde en stor evnen til å visualisere sin oppfinnelser i tankene. Han kunne konstruere en maskin i tankene, la maskinen gå en uke. Når han tok frem visualiseringen igjen, kunne han se hvor maskinenes ulike deler var slitt slik at han kunne legge inn riktige kulelagrene nettopp på de rette stedene.

 

Minst to ganger under kritiske situasjoner i sitt liv, mottok Tesla telepatiske kommunikasjoner så klart at de syntes å ta form foran ham. I det ene tilfelle satt Tesla på podiet hvor han skulle tildeles sitt universitetsbevis. Han "så" sine foreldre sitte blant tilskuerne. Likevel visste han at faren var på et oppdrag og umulig kunne være tilstede. Da tilskuerne applauderte, syntes det for Tesla som om moren reiste seg og så på han med bedende øyne. Da visjonen forsvant, grep Tesla diplomet sitt og skyndte seg hjem. Han kom hjem den etterfølgende dag noen timer før faren døde.

 

10 år senere, da den nå verdensberømte Tesla holdt foredrag i Paris, syntes han igjen han så sin mor blant tilhørerne. På nytt skyndte han seg hjem til den lille byen Gospic, og fant denne gangen sin mor på dødsleiet. I boken til biografen Arthur J.Beckhard, innrømmet Tesla`s mor at hun hadde forsøkt å nå ham mentalt. De hadde med stor suksess forsøkt, den gang Tesla var gutt, med å overføre tanker fra et rom til et annet. Kanskje det var på grunn av disse erfaringer at Tesla trodde på muligheten for telepatisk kommunikasjon. Dette var et av de mange områdene han merket av for fremtidig forskning, som han føyde til sin svært detaljerte livsplan.


Når en person bruker sin intuisjon, har han tilsynelatende adgang til informasjon ved hjelp av sine sanser - på andre måter enn slik de normalt brukes. En intuitiv person er mer sensitiv når det gjelder å oppfatte eller motta informasjoner.

LÆR AV NORGES MEST KREATIVE INNEN TAROT TOLKNING

Kurset inkluderer alt materiale og oppgaver som en av Norges mest kreative Tarot tolkere veileder deg videre med, slik at du kan legge tarotkort på deg selv, dine venner og andre du kjenner.

Kurt Bai

Kreativ leder i Mental Trening  

 

Som forfatter har han en omfattende produksjon av bøker der han har tatt for seg så forskjellige emner som salgsledelse, økonomi, autosuggesjon, underholdning, hukommelse- og leseteknikk, kosthold og trening, men det har hele tiden vært en overordnet fellesnevner: Personlig utvikling.

 

For å se Kurt Bai bokutgivelser, gå til: http://www.bailinenorge.no/kurt-bai/
Kurt Bai er grunnleggeren av franchisekjeden Bailine. Han har medvirket til etablering av hundrevis av virksomheter rundt om i verden, de fleste i Skandinavia.

Hans grunntanke er at alle mennesker sitter inne med betydelige evner som de ikke gjør bruk av. Mennesket er en fantastisk skapning, men dessverre mangler det en «bruksanvisning». Bøkene og kursene er slike bruksanvisninger.

KAABEE MENTAL STUDIO

Skolen for ny innsikt

org.nr. 921 171 064

Stensgt. 27, Oslo - Norway

post@kaabee.com

Les vår personvern her

© 2018 by Kaabee.com

Proudly created with globalwebpartner.com